موسسه حقوقی سفیر

موسسه بین المللی ثبت سفیر با 19 سال سابقه مستمر در زمینه ثبت شرکت

موسسه بین المللی ثبت سفیر با 19 سال سابقه مستمر در زمینه ثبت شرکت

موسسه حقوقی ثبت سفیر با 19 سال سابقه مستمر در زمینه ثبت شرکت

وبسایت ما: www.ilsafir.com
شماره تماس:02188738363
آدرس:میدان آرژانتین،خیابان بخارست،نبش کوچه 18 ساختمان جردن،طبقه سوم واحد 15
صفحه اینستاگرام: safir_legal_lawyer
کانال تلگرام:@ilsafir97

طبقه بندی موضوعی

تفاوت حضانت با قیمومیت

پنجشنبه, ۴ بهمن ۱۳۹۷، ۰۹:۵۴ ق.ظ

حضانت در تعبیر عامیانه متعلق به شخصی است که بچه را تر و خشک، بزرگ و تربیت میکند. در صورت مریضی او را پیش دکتر می برد و به مدرسه میرساند. سرپرستی فرزند پس از فوت پدر با مادر است؛ به این دلیل که نگھداری به صورت معمول رابطه ای مستقیم با احساسات و تعلق خاطر شخص نسبت به فرزند دارد و در این خصوصیات مادر حرف اول را میزند ولی قیمومیت، مربوط به تصمیم گیری راجع به امور مالی بچه ھاست.

 

ھمانگونه که اطلاع دارید بچه ھا تا رسیدن به سن ١٨ سالگی، صغیر محسوب میشوند و ھر چه که مربوط به مسائل مالیشان است (درآمد- ھزینه) بر عھده پدر و در صورت فوت او بر عھده پدربزرگ یا قیم خواھد بود. در اصطلاح به پدر و پدربزرگ، «ولی خاص» گفته میشود. پس دقت داشته باشید که در صورتی که پدر طفلی فوت کند با وجود پدربزرگ او دیگر احتیاجی به قیم نخواھد داشت. اما در صورتی که پدربزرگ او نیز پیش از آن فوت کرده باشد دادستان موظف است برای طفل قیم نصب کند.

 

 

قیمومیت با کیست؟

قیم شخصی است که امور حقوقی فرزند را سر و سامان میدھد. به ھمین علت جهت انتخاب این شخص قانون وسواس زیادی به خرج داده است. ھمانگونه که گفتیم در صورتی که مادر صلاحیت لازم را داشته باشد اصلی ترین گزینه جهت قیمومیت است اما این همه ی ماجرا نیست.


جهت مشاهده ادامه مطلب به وبسایت موسسه حقوقی بین المللی ثبت سفیر مراجعه کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی